"Zonder goed verzorgde voeten
     ben je nergens"

Uw voet

Gezonde Voeten

Provoet logo Het blijkt dat nog steeds maar een kwart van alle Nederlanders geregeld hun voeten laten verzorgen. Terwijl we dit deel van ons lichaam toch erg zwaar belasten. Daarom is het ook vanzelfsprekend dat uw voeten extra aandacht verdienen. U kunt pijnlijke voeten voorkomen of verhelpen door een bezoekje te brengen aan een vakbekwame pedicure.

Uw voeten zijn levenslang trouwe onderdanen. Om ze in conditie te houden, verdienen ze regelmatig extra aandacht. Voetverzorging is in tegenstelling tot wat veel mensen geen overbodige luxe. Er zijn talloze redenen denkbaar om aandacht te besteden aan uw voeten. Ter voorkoming van pijnlijke problemen,voor ontspanning en een verzorgt uiterlijk maar bijvoorbeeld ook bij te veel sporten, een staand beroep of een medische aandoening. De belangrijkste reden om aandacht te geven aan uw voeten is een goede gezondheid.

Wat kunt u zelf?

Door regelmatig aandacht te schenken aan de verzorging van uw voeten, blijven ze zo lang mogelijk gezond en in conditie. Tips bij het verzorging van uw voeten

Tips & adviezen bij het kopen van schoenen

Uw voeten gaan al een hele tijd mee en zijn misschien niet meer zo soepel als vroeger. Kies voor uw eigen gezondheid en veiligheid en koop alleen degelijk, goed passend schoeisel. Hieronder aantal tips,die u helpen bij het maken van de juiste schoenkeuze:

Verwen uw voeten

U heeft niet altijd een directe aanleiding nodig om bij een pedicure langs te gaan. Ontspanning en plezier zijn reden genoeg. Uw voeten krijgen in uw leven immers heel wat te verduren en zijn de extra aandacht meer dan waard. Verwen uw voeten af en toe met een luxe behandeling bij de professionele pedicure.
Deze bestaat uit:

Provoet logo Provoet logo